Fix for engine stall after battery disconnect - Page 2 - RX8Club.com

Go Back  RX8Club.com > Series I Tech & Performance > Series I Trouble Shooting
Reload this Page >

Fix for engine stall after battery disconnect

Series I Trouble Shooting This is the place to learn more about or discuss any issues you're having with your RX-8

Fix for engine stall after battery disconnect

Reply

 
 
 
Old 06-04-2018, 03:00 PM
  #26  
Put it in "H"!
iTrader: (1)
 
Loki's Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Location: Montreal
Posts: 4,040
Thanked 235 Times in 209 Posts
Originally Posted by Boopy View Post
Hi, sometimes it takes a few Tries to get it started. No I sure didn't have it inspected since in SC u don't have too. I sure hope I didn't buy a dead car thank u so much for responding, I never used threads so I'm sorry took me a minute to respond. Not sure if this post will go where it is supposed to

Please be as descriptive as you can, otherwise it's difficult to help. It's difficult to start cold? hot? Does it easily restart once if it stops?

Also, have you read the threads at the top of the New Members forum? It covers common problems and preventative maintenance items. Could make the difference between a free fix, a $200 fix and a $4000 fix.
Loki is online now  
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Loki For This Useful Post:
Boopy (10-09-2018)
Reply
 
 
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
Audio Concepts ATL
New Member Forum
10
08-13-2016 01:58 PM
vapor2
West For Sale/Wanted
1
09-15-2015 06:38 PM
rotorsnsaabs
New Member Forum
11
08-26-2015 08:21 PM
ladnarf1
New Member Forum
3
08-08-2015 06:59 AM
mesaboogie
Series I Tech Garage
4
08-07-2015 10:48 AM


Thread Tools
Search this Thread
Rate This Thread
Rate This Thread: