Notices
New Member Forum A place for new members to get their feet wet

Just Got Code PO134 and Ive got questions

Old 07-04-2016, 02:07 PM
  #1  
OPK
New Member
Thread Starter
 
Join Date: Jul 2016
Posts: 2
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Just Got Code PO134 and Ive got questions

Whats up guys fairly new member here and newbie owner . I recently got the dreaded check engine light on my 07 Rx8 which I've owned for a year and I've never had any problems with it other than the now replaced metering oil pump. So now the check engine light turned on again for the code P0134 Which is O2 Sensor Circuit No Activity Detected ( Bank 1 Sensor 1). Do you guys by any chance know where i could find a good brand of cheap and reliable O2 sensors to buy? I would very appreciate it.
OPK is offline  
Old 07-04-2016, 05:09 PM
  #2  
Registered
 
Join Date: Jun 2016
Posts: 32
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Not saying it's not a broken sensor, but have you checked all your connections and fuses?
MiRe is offline  
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
Loki
Series I Trouble Shooting
1
04-06-2016 10:09 AM
anoble1
RX-8 Parts For Sale/Wanted
2
04-23-2012 08:37 PM
wcs
Series I Trouble Shooting
39
08-27-2011 12:16 PM
2aroundtheworld
Series I Tech Garage
7
06-25-2010 09:59 PM


Thread Tools
Search this Thread
Rate This Thread
Rate This Thread:
You have already rated this thread Rating: Thread Rating: 0 votes,  average.

Quick Reply: Just Got Code PO134 and Ive got questions


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.