RX8Club.com
Register Photo Gallery FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read RX8 Live!VendorsUsed Cars TSB & Recalls

Go Back   RX8Club.com > Series I Tech & Performance > Series I Tech Garage
Sign in using an external account
Register Forgot Password?

Welcome to RX8Club.com!
Welcome to RX8Club.com,

You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, at no cost, you will have access to start new topics, reply to conversations, privately message other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, so please join RX8Club.com today!


Reply
 
 
 
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
Old 01-04-2010, 10:58 PM   #1
Registered User
 
Trader Score: (0)
Join Date: Jan 2010
Posts: 2
HELP!!! factory alarm can't deactivate

I have a 2004 rx8, I haven't driven it for more than 4 months. The battery went dead so I replaced the battery. As soon as I connect the new battery the alarm goes off. The horn and lights are flashing.
I tried to use the remote, turned key in ignition and on driver side door, but no luck. The car will not start because the alarm is activated.
Is there anyway to bypass the alarm or do something. PLEASE HELP!!!!!
This ad is not displayed to registered and logged-in members.
Register your free account today and become a member on RX8Club.com!
clukas1313 is offline   Reply With Quote
Old 01-04-2010, 11:15 PM   #2
Not in NYC, again :)
 
nycgps's Avatar
 
Trader Score: (1)
Join Date: Jun 2005
Location: Planet Earth
Posts: 19,333
Its called Engine immobilizer.

it sounds like you have a short somewhere.

Are you sure you connect your battery correctly? no fuse has blown? No rat took a bite out of your wiring harness.

and no, you CANNOT bypass the engine immobilizer.

if you cant find the problem, tow it to dealership. Where are you located ?
__________________
ロータリーエンジン
nycgps is offline   Reply With Quote
Old 01-05-2010, 09:00 PM   #3
Registered User
 
Trader Score: (0)
Join Date: Jan 2010
Posts: 2
I am gonna take it to the dealer tomorrow, Thanks for your reply!!!!!!!!!!
clukas1313 is offline   Reply With Quote
Old 02-02-2010, 09:50 PM   #4
Rex8
 
Trader Score: (0)
Join Date: Feb 2010
Location: Inland Empire
Posts: 1
Send a message via AIM to Chizzy101
CA Man! I have the same prob!

I'm losing my friggin mind! My Battery wouldn't keep a charge anymore, so I replaced it! Then the next thing I know it's dead again a week after. Wouldn't keep a charge etc.. The alternator is fine. So I go get my battery tested they say it's good.. So I go to to put it back on and now the frigin alarm just goes bananas!!! I seriously disconnected my horns just to try to look at the car with it on etc.. However I'm just stuck. I haven't done any electrical upgrades (stereo, speakers etc..) Stock. Just have the Greddy pipes and a cold air intake. That's it. I got the car used with no remote. I basically took over payments etc.. I didn't even know it had an alarm! Sorry if I sound stupid I'm just kinda new to this whole rx8 thing. I love the rx but this has become a headache! Is getting it towed to the dealer the ONLY option I have? I mean it it drives etc.. I'm just trying to save myself a ticket for driving with hazards to the dealer! haha..

Last edited by Chizzy101; 02-02-2010 at 09:52 PM.
Chizzy101 is offline   Reply With Quote
Old 02-03-2010, 12:09 AM   #5
Not in NYC, again :)
 
nycgps's Avatar
 
Trader Score: (1)
Join Date: Jun 2005
Location: Planet Earth
Posts: 19,333
how the **** u got a car without remote ?

Yes, the only option you have now is to tow your car to a dealership.

First off check and see if the previous "smart owner" add any chip or whatever **** to the ECU/MAF area.
__________________
ロータリーエンジン
nycgps is offline   Reply With Quote
Old 02-13-2010, 04:53 PM   #6
Registered User
 
Trader Score: (1)
Join Date: Aug 2009
Posts: 163
Send a message via ICQ to evolvnola Send a message via AIM to evolvnola Send a message via MSN to evolvnola Send a message via Yahoo to evolvnola
i have the same problem
i went to jump the car and as soon as i put the key in to start it the horn goes off steady not beep beep beep like the normal alarm and the wipers are going up and down and the orange lamps are on steady. there is no power in the cab and i cant do anything
evolvnola is offline   Reply With Quote
Old 02-13-2010, 04:53 PM
RX8Club
Mazda RX8




Paid Advertisement


 
 
 
Reply

Tags
04, 06, 2004, 2006, alarm, battery, deactivate, factory, mazda, nycgps, problem, problems, rx, rx8, rx8club, working

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Factory Alarm Help Crowboy RX-8 Discussion 2 01-14-2009 02:20 PM
How to deactivate the seat belt bip (alarm) Cskcheco Series I Interior, Audio, and Electronics 19 12-31-2006 12:14 PM
Supplemental Alarm LED - Wired to Factory Alarm Light? SilverMiata Series I Interior, Audio, and Electronics 1 06-19-2006 03:57 PM
Factory alarm w/ censor Vs NEw alarm system dova Series I Interior, Audio, and Electronics 7 06-27-2005 10:56 PM
Does RX-8 have a Factory Alarm? ACRX8 Series I Interior, Audio, and Electronics 18 09-25-2003 07:36 PM


All times are GMT -5. The time now is 07:11 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
SEO by vBSEO ©2010, Crawlability, Inc.
All content Copyright 2007 by Internet Brands, Inc.
Emails Backup